Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Philip: natuurliefhebber pur sang

Prachtige foto's van een liefhebber van 'the great outdoors'. Kroonprins Charles mag dan bekend staan als activistische liefhebber van de natuur, hij kreeg dat mee van zijn vader, prins Philip. De op 9 april overleden man van koningin Elizabeth was gedurende hun huwelijk nauw betrokken met de lan...

Prins Philip: natuurliefhebber pur sang

Prachtige foto's van een liefhebber van 'the great outdoors'.

Kroonprins Charles mag dan bekend staan als activistische liefhebber van de natuur, hij kreeg dat mee van zijn vader, prins Philip.

De op 9 april overleden man van koningin Elizabeth was gedurende hun huwelijk nauw betrokken met de landgoederen en de pachters op hun privéterreinen Balmoral en Sandringham.

Daarbij had hij verrassend genoeg al in de jaren zestig oog voor duurzaamheid, biodiversiteit en bescherming van flora en fauna.

Hij reisde veel voor het Wereld Natuurfonds, waarvoor hij hamerde op natuurbehoud en dierenbescherming. 

De koninklijke familie heeft foto's van deze wat onbekende kant van zijn leven gedeeld en het is genieten

Bezoek aan de zuidpool in 1956, waar zijn liefde voor vogelen begon.

De vlucht van de monarch-vlinders in Mexico, als president van het WWF in 1988.

Een van zijn laatste gezamenlijke werkbezoeken met Elizabeth. Hij was van plan om niets te doen, maar ja – voor je het weet staat je toch banaantjes te voeren aan zo'n olifantje.

Foto's (c) The Royal Family

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in