Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

Koningin Margrethe stak er een stokje voor. Modern royalprobleem: de royal (klein)kinderen leven hun levens op social media en kiezen in hun carrières ook een stuk vrijer dan hun voorouders. En ja, dat botst wel eens. Zo zagen wij in Nederland gravinfluencer Eloise vloekend en tierend in het prog...

Prins Nikolai 'net niet naakt' voor modellenklus

Koningin Margrethe stak er een stokje voor.

Modern royalprobleem: de royal (klein)kinderen leven hun levens op social media en kiezen in hun carrières ook een stuk vrijer dan hun voorouders. En ja, dat botst wel eens.

Zo zagen wij in Nederland gravinfluencer Eloise vloekend en tierend in het programma Het Jachtseizoen, iets waar prinses Beatrix toch wel een beetje van geschrokken schijnt te zijn. Spotten TikTok-fans prinses Alexia al meermalen rokend en zingend op het platform. En hebben ze in de Deense gelederen een heuse modelprins.

Een modemodel, wel te verstaan, niet een model-royal. Prins Nikolai (22), de oudste zoon van prins Joachim en zijn ex-vrouw Alexandra, timmert alweer een paar jaar aan de weg als model. Op de catwalk...

...maar natuurlijk soms ook in de vorm van een fotoshoot of campagne. En tja, dan is er aan een ontbloot bovenlijf niet te ontkomen als mannelijk model.