Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Joachim maakt het goed!

Een hele opluchting voor de Denen. De Deense prins Joachim werd vorige week getroffen door een hersenbloeding, maar maakt het volgens het hof erg goed. "De prins is geopereerd aan een bloedprop in zijn hersenen. Volgens zijn arts ondervindt hij na een paar dagen op de intensive care geen fysieke ...

Prins Joachim maakt het goed!

Een hele opluchting voor de Denen.

De Deense prins Joachim werd vorige week getroffen door een hersenbloeding, maar maakt het volgens het hof erg goed.

"De prins is geopereerd aan een bloedprop in zijn hersenen. Volgens zijn arts ondervindt hij na een paar dagen op de intensive care geen fysieke effecten of andere bijverschijnselen", laat het koningshuis in een verklaring weten.

De kans dat de prins opnieuw een bloeding krijgt, is volgens het medisch team erg klein. Joachim, de tweede zoon van koningin Margrethe en prins Henrik mag spoedig van de IC af, maar moet nog wel een tijdje in het ziekenhuis blijven.

Het nieuws over de grote schrik van de Deense royal family kwam afgelopen weekend, vlak nadat prins Joachim de achttiende verjaardag van zijn zoon prins Felix had gevierd op hun Franse vakantieadres. De prins en zijn familie wonen daar sinds een tijdje, en hij werd in Toulouse geopereerd.

Beeld: Det Danske Kongehus 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in