Harry goes to Hollywood.

De transformatie is compleet: prins Harry is nu meer Hollywood dan royal. Dit weekend werd hij (sans Meghan) in Los Angeles gespot bovenop een dubbeldekker-bus samen met goede vriend James Corden. En een cameraploeg.

Article continues after the ad

Volgens insiders heeft de prins een Carpool Karaoke opgenomen met de Britse talkshowhost, een bekend item waarbij Corden met een bekende gast door Hollywood rijdt en ondertussen liedjes meezingt met de radio. Meestal gaat het dan wel om de eigen liedjes van zijn gast, en dat kan in het geval van Harry natuurlijk niet. Noch staat hij bekend om zijn goede zangstem.

Prins van Los Angeles

Het doet allemaal vermoeden dat de video een filantropisch randje zal krijgen en dat Harry met zijn gezellige dagje met James iets moois wil doen voor een goed doel. Maar één ding staat vast: het is ontzettend Hollywood om mee te werken aan een talkshow, en Harry is nu de prins van Los Angeles.

Een andere reden voor Harry om zich te laten filmen zou meer aan de zijde van Corden liggen. In februari wordt altijd fel gelet op de Amerikaanse kijkcijfers, en die schieten door een aflevering met Harry vermoedelijk flink de lucht in.

Goede vrienden

De prins en de talkshowhost kennen elkaar al jaren en zijn goede vrienden. James en zijn vrouw Julia waren zelfs aanwezig bij de royal wedding.

Zodra Harry's uitzending geweest is, delen we de video natuurlijk hier. Maar in de tussentijd tippen insiders alvast wat Harry zoal gedeeld heeft op die bus. "Ze zijn door Hollywood gereden en James heeft Harry wat bekende plekken laten zien. En ze hebben het gehad over Harry's leven in de VS en waar zijn focus nu ligt."

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in