'William heeft dágen nodig om mijn cadeaus in elkaar te zetten.'

Julia Samuels, een van de zeven peetouders van prins George, heeft verklapt dat ze 'onmogelijk luidruchtig speelgoed' voor het oudste Cambridge'je koopt, dat William dagen kost om in elkaar te zetten. Het is een running gag geïnspireerd door prinses Diana.

Psychotherapeute Julia (60) was een goede vriendin van Diana en zag William en zijn broer Harry opgroeien. In de podcast 'How to fail with Elizabeth Day' zegt ze: "George is geweldig. Grappig, onstuimig en ondeugend. God, Diana zou zielsveel van hem hebben gehouden. Dat is hartverscheurend voor hen allemaal, dat ze elkaar niet kennen."

Article continues after the ad

Ze vertelde ook dat ze in navolging van de prinses, die peettante was van haar eigen zoon, nu een traditie in ere houdt. "Ik doe voor George wat ze ons aandeed: ik geef onmogelijke speeltjes die ontzettend veel herrie maken en onvoorstelbaar ingewikkeld zijn om in elkaar te zetten. Op zijn verjaardag kom ik scheefhangend door het formaat van het cadeau binnen, waar William dan vervolgens dagen mee bezig is, om het in elkaar te zetten. Als het eenmaal werkt, maakt het vreselijke tuutgeluiden en produceert  het lichtflitsen, dat werk. Ik moet daar om lachen en George moet er nog veel harder om lachen."

Foto's (c) Kensington Palace, Catherine Duchess of Cambridge

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in