Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Charles heeft corona

In navolging van prins Albert van Monaco heeft nu ook prins Charles het coronavirus. De prins is positief getest, zo maakte een woordvoerder van Charles bekend aan de BBC. Charles (71) schijnt milde klachten te hebben, maar zich verder goed te voelen. Camilla is óók getest, maar bleek het virus n...

Prins Charles heeft corona

In navolging van prins Albert van Monaco heeft nu ook prins Charles het coronavirus.

De prins is positief getest, zo maakte een woordvoerder van Charles bekend aan de BBC. Charles (71) schijnt milde klachten te hebben, maar zich verder goed te voelen.

Camilla is óók getest, maar bleek het virus niet te hebben opgepikt. De twee zitten momenteel samen in quarantaine in Schotland, en volgens bronnen is het onmogelijk te zeggen van wie de prins, die de afgelopen weken nog volop aan het werk was, het heeft gekregen.

De queen werkt momenteel óók al niet meer vanuit Buckingham Palace, nadat bleek dat een paleismedewerker besmet was met het virus. Hoewel de Britse royals nog lang gewoon hebben doorgewerkt maken ze nu verstandigerwijs wél pas op de plaats. Elizabeth en Charles vallen allebei in de risicogroep.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in