Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Andrew: vriendin Ghislaine Maxwell opgepakt

Ghislaine weet álles over de prins en Jeffrey Epstein. Het leven van prins Andrew is nóg wat problematischer geworden. Ghislaine Maxwell, de ex-vriendin en vertrouweling van zedendelinquent Jeffrey Epstein, is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij diens criminele activiteiten. Dat meldt NB...

Prins Andrew: vriendin Ghislaine Maxwell opgepakt

Ghislaine weet álles over de prins en Jeffrey Epstein.

Het leven van prins Andrew is nóg wat problematischer geworden. Ghislaine Maxwell, de ex-vriendin en vertrouweling van zedendelinquent Jeffrey Epstein, is opgepakt op verdenking van betrokkenheid bij diens criminele activiteiten. Dat meldt NBC News op basis van anonieme bronnen binnen justitie. 

Maxwell, de dochter van mediatycoon Robert Maxwell en ex-vriendin van financier en multimiljonair Jeffrey Epstein, zou in New Hampshire zijn gearresteerd door de FBI. Ze wordt verdacht van betrokkenheid bij de zedendelicten van Epstein. Ghislaine kent de prins goed en zou ze gaan praten in ruil voor bijvoorbeeld strafvermindering (niet ondenkbaar, gezien haar opportunistische karakter), dan kan ze Zijne Koninklijke Hoogheid volledig onder de bus gooien.