Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Andrew: 'Ik heb de Queen teleurgesteld'

De hertog van York reageert op het aanhoudende schandaal. In een interview met de BBC heeft prins Andrew, het derde kind van koningin Elizabeth en prins Philip, voor het eerst uitgebreid gesproken over het Jeffrey Epstein schandaal waarin hij al sinds 2010 in verwikkeld is. De veroordeeld pedofie...

Prins Andrew: 'Ik heb de Queen teleurgesteld'

De hertog van York reageert op het aanhoudende schandaal.

In een interview met de BBC heeft prins Andrew, het derde kind van koningin Elizabeth en prins Philip, voor het eerst uitgebreid gesproken over het Jeffrey Epstein schandaal waarin hij al sinds 2010 in verwikkeld is. De veroordeeld pedofiel pleegde eerder dit jaar zelfmoord in zijn cel, Andrew was met hem bevriend en wordt ervan verwacht seks te hebben gehad met zeer jonge vrouwen, die Epstein leverde.

De prins zegt er veel spijt van te hebben dat hij na Epsteins eerste veroordeling nogmaals bij hem logeerde. "Dat is iets waarvoor ik mezelf dagelijks wil schoppen," zegt hij. "Omdat het niet past bij een lid van de koninklijke familie. We proberen te leven volgens de hoogste normen en waarden en ik heb de familie teleurgesteld, zo simpel is het."