Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prins Albert heeft zo zijn mening over Meghan en Harry

'Dat had echt niet zo gehoeven.' In de categorie 'je even met oud nieuws bemoeien' willen we je de woorden van de prins van Monaco niet ontzeggen. Die werd door de BBC gevraagd wat hij eigenlijk vond van het interview van Harry en Meghan bij Oprah. En in plaats van een simpel no comment, kreeg de...

Prins Albert heeft zo zijn mening over Meghan en Harry

'Dat had echt niet zo gehoeven.'

In de categorie 'je even met oud nieuws bemoeien' willen we je de woorden van de prins van Monaco niet ontzeggen.

Die werd door de BBC gevraagd wat hij eigenlijk vond van het interview van Harry en Meghan bij Oprah. En in plaats van een simpel no comment, kreeg de BBC-verslaggever wat rake woorden van de prins. 

Binnen de familie

"Ik snap dat ze onder druk stonden", aldus Albert. "Maar ik denk dat dit soort openlijk ongenoegen, om het zacht uit te drukken, dat dit soort gesprekken binnen de beslotenheid van de familie moeten plaatsvinden."

Hij vervolgt: "Het hoeft echt niet op deze manier naar buiten te worden gebracht. Dus het zat me wel een beetje dwars. Ik snap wat ze zeggen, maar ik denk niet dat dit de juiste manier was om deze gesprekken te voeren."

Advies heeft hij nog wel over voor collega-prins Harry. "Ik wens hem het allerbeste. Het is geen gemakkelijke wereld daarbuiten. Ik hoop dat hij het beoordelingsvermogen en de wijsheid heeft om de juiste beslissingen te maken."

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in