En wij weten de naam al! 

Pippa Middleton (37) en haar man James Matthews (45) hebben een tweede kindje gekregen. Pippa, het zusje van hertogin Kate, is bevallen van een dochtertje. Het meisje heet Grace Elizabeth, moeder en kind maken het goed en iedereen is 'in de wolken'.

Article continues after the ad

Pippa en James zijn al ouders van Arthur die nu een grote broer is. De Middleton Clan telt nu vijf kleintjes, met de jonge Cambridge'jes erbij.

Grace Elizabeth Jane is vanmorgen om 04:22 Engelse tijd geboren en weegt 2920 gram. In de namen een knikje naar de oma's, Carole Elizabeth Middleton en Jane Matthews. Pippa heeft nooit bevestigd dat ze weer in verwachting was, haar moeder bevestigde het twee weken terloops terug in een interview, hoewel het op foto's al eerder te zien was.

Naast de neefjes en het nichtje Cambridge (prinses Charlotte is vast verrukt niet langer het enige meisje te zijn!) heeft Grace nog meer familie die bijna even oud is: Theodore Frederick Michael (2) en Gigi Margaux Matthews (5 maanden), de kinderen van Spencer Matthews en zijn Ierse vrouw Vogue Williams. 

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in