Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Opa Charles ontmoet kleine Archie

Ruim anderhalve week na de geboorte van zijn vierde kleinkind heeft ook prins Charles kennisgemaakt met Archie. De prins van Wales ging donderdagavond langs bij zijn zoon prins Harry en zijn schoondochter Meghan. Of ook Camilla de kleine Archie heeft ontmoet, is niet bekend. De ontmoeting tussen ...

Opa Charles ontmoet kleine Archie

Ruim anderhalve week na de geboorte van zijn vierde kleinkind heeft ook prins Charles kennisgemaakt met Archie. De prins van Wales ging donderdagavond langs bij zijn zoon prins Harry en zijn schoondochter Meghan.

Of ook Camilla de kleine Archie heeft ontmoet, is niet bekend. De ontmoeting tussen opa en zijn kleinzoon vond plaats in Frogmore Cottage, waar Harry en Meghan een paar weken voor de geboorte van hun eerste kind hun intrek namen, zo melden diverse Britse media.

William en Kate 

Prins William en Kate bezochten dinsdagavond de jonge ouders om kennis te maken met hun neefje.

Koningin Elizabeth 

Koningin Elizabeth en haar man prins Philip hebben Archie vorige week al gezien. Het kereltje, dat op maandag 6 mei ter wereld kwam, werd toen hij twee dagen oud was voorgesteld aan zijn overgrootmoeder. Vlak voor die ontmoeting stelden Harry en Meghan hun zoon Archie Harrison Mountbatten-Windsor voor aan de wereld.