Ruim anderhalve week na de geboorte van zijn vierde kleinkind heeft ook prins Charles kennisgemaakt met Archie. De prins van Wales ging donderdagavond langs bij zijn zoon prins Harry en zijn schoondochter Meghan.

Of ook Camilla de kleine Archie heeft ontmoet, is niet bekend. De ontmoeting tussen opa en zijn kleinzoon vond plaats in Frogmore Cottage, waar Harry en Meghan een paar weken voor de geboorte van hun eerste kind hun intrek namen, zo melden diverse Britse media.

Article continues after the ad

William en Kate 

Prins William en Kate bezochten dinsdagavond de jonge ouders om kennis te maken met hun neefje.

Koningin Elizabeth 

Koningin Elizabeth en haar man prins Philip hebben Archie vorige week al gezien. Het kereltje, dat op maandag 6 mei ter wereld kwam, werd toen hij twee dagen oud was voorgesteld aan zijn overgrootmoeder. Vlak voor die ontmoeting stelden Harry en Meghan hun zoon Archie Harrison Mountbatten-Windsor voor aan de wereld.

Moederdag

Harry en Meghan hebben op Moederdag een nieuwe foto van Archie gedeeld. Op het kiekje zijn de voetjes van de kleine man en de hand van Meghan te zien. 


Bron: BuzzR
Beelden: Instagram, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in