Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook prins Louis van Luxemburg is weer gelukkig

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor hem én Tessy. Prins Louis van Luxemburg (34), de derde zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, gaat voor de tweede keer trouwen. De prins en zijn vriendin, de Franse advocate Scarlett-Lauren Sirgue, zijn verloofd. Dat heeft het Luxemburgse hof di...

Ook prins Louis van Luxemburg is weer gelukkig

Nieuwe ronde, nieuwe kansen voor hem én Tessy.

Prins Louis van Luxemburg (34), de derde zoon van groothertog Henri en groothertogin Maria Teresa, gaat voor de tweede keer trouwen.

De prins en zijn vriendin, de Franse advocate Scarlett-Lauren Sirgue, zijn verloofd. Dat heeft het Luxemburgse hof dinsdag bekendgemaakt.

Van zijn ex-vrouw Tessy Antony (hij heeft wel een beetje een type, nietwaar?) was recentelijk ook goed nieuws: zij heeft zich eveneens verloofd en verwacht met haar nieuwe aanstaande Frank Floessel een kindje. Met Louis had ze al twee zonen, zonen prins Gabriel (15) en prins Noah (13). Het stel ging financieel met een nare vechtscheiding uit elkaar, maar wist altijd wel hun co-ouderschap voorbeeldig vol te houden.

Het hof laat weten "erg blij" te zijn met de verloving van Louis en Scarlett-Lauren. "We wensen hen enorm veel geluk." Hoelang de twee precies samen zijn, is nooit bekendgemaakt. In december vorig jaar maakten ze hun relatie officieel met een eerste foto op sociale media, maar al in eind 2019 werden ze voor het eerst samen gezien. 

Foto's (c) Cour Grand-Ducal, Tessy Antony

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in