Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook koningin Letizia heeft een pastel powerpak!

En die wedges? Die zijn heel betaalbaar. Koningin Letizia had gelukkig nog een doos mondkapjes staan: ze heeft net corona gehad en wilde geen enkel risico vormen voor de andere bezoekers van een conferentie over hoe mensen met een handicap in de media worden behandeld. Het was een throwback naar ...

Ook koningin Letizia heeft een pastel powerpak!

En die wedges? Die zijn heel betaalbaar.

Koningin Letizia had gelukkig nog een doos mondkapjes staan: ze heeft net corona gehad en wilde geen enkel risico vormen voor de andere bezoekers van een conferentie over hoe mensen met een handicap in de media worden behandeld.

Het was een throwback naar de afgelopen jaren, want als één royal trouw en tot het laatste moment een mondkapje droeg, was het Letizia wel.

Erbij een lichtblauw linnen powerpak van Adolfo Dominguez – je zag ze al eerder op Nouveau langskomen, ze zijn helemaal hip deze zomer.

Eronder een paar zomerse Castilla Espadrilles wedges van Unisa: wel een hak, toch enig loopcomfort en ze zijn met € 80 best betaalbaar.  

Foto's (c) Brunopress 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in