Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Fergie is fan van Bridgerton (en gaat zelfs meewerken)

De duchess biedt bij deze haar paleisje aan. In de afgelopen weken zijn heel wat mensen als een blok voor de Netflix-serie Bridgerton gevallen, maar nu blijkt de show ook in de royalhoek een mega-fan te hebben. En nee, dan hebben we het niet over koningin Máxima en de drie A's (hoewel wij hopen d...

Ook Fergie is fan van Bridgerton (en gaat zelfs meewerken)

De duchess biedt bij deze haar paleisje aan.

In de afgelopen weken zijn heel wat mensen als een blok voor de Netflix-serie Bridgerton gevallen, maar nu blijkt de show ook in de royalhoek een mega-fan te hebben. En nee, dan hebben we het niet over koningin Máxima en de drie A's (hoewel wij hopen dat ze ook op Huis ten Bosch obsessed zijn).

Sarah Ferguson blijkt een enorme fan van het kostuumdrama, en gaat vér in haar Bridgerton-liefde.

Geobsedeerd

"Ik vond de serie zó mooi dat ik het al een tweede keer helemaal gekeken heb", onthult ze aan Us Weekly. "Ik ben geobsedeerd."

Fergie doet momenteel de ronde in het tijdschriftencircuit om haar boek Her Heart For a Compass te promoten, en is desgevraagd meer dan bereid om te vertellen hoe zij zich in lockdown bezighoudt.

En nu een eigen serie?

Haar Bridgerton-fandom gaat zelfs zó diep dat de Duchess of York haar huis, Sunninghill Park in het zuiden van Engeland, al zou hebben aangeboden als filmlocatie voor een volgend seizoen (er zijn negen Bridgerton-boeken en het eerste seizoen put vooral uit de eerste, dus we kunnen nog even door).

Daarmee hoopt ze zo te horen in een goed boekje te komen bij Bridgerton-maker Shona Rhimes (ook de vrouw achter Grey's Anatomy): "Ik ga zeker met haar in gesprek over een mogelijke televisieserie rondom Her Heart for a Compass", aldus Fergie.

Wij helpen het haar hopen.

Beeld: Netflix, Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in