Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ook Camilla's hondjes pakken de spotlights in 'haar' magazine

The pups with the pearls. Camilla als gasthoofdredacteur van Country Life blijft maar in het nieuws komen. Eerst omdat ze voor de cover gekiekt was door schoondochter Kate, nu omdat haar hondjes Bluebell en Beth een hoofdrol blijken te hebben in het blad. Het landelijke magazine heeft een vaste '...

Ook Camilla's hondjes pakken de spotlights in 'haar' magazine

The pups with the pearls.

Camilla als gasthoofdredacteur van Country Life blijft maar in het nieuws komen. Eerst omdat ze voor de cover gekiekt was door schoondochter Kate, nu omdat haar hondjes Bluebell en Beth een hoofdrol blijken te hebben in het blad.

Het landelijke magazine heeft een vaste 'Girls in Pearls'-pagina. Toen prins Charles in 2013 als gasthoofdredacteur op mocht treden, sierde Camilla die pagina. Nu Camilla aan het roer staat, mocht zij haar eigen favoriete model kiezen.

Nee, niet prins Charles met een pareloorbel (dat was óók wat geweest!), maar haar hondjes Bluebell en Beth, 10 en 11 jaar oud, met chique parelkettingen om hun gepamperde nekjes.

De niet te versmaden foto is helaas niet door hertogin Kate gemaakt, maar schrijft wel geschiedenis voor het tijdschrift. Het is voor het eerst dat honden daar een hele pagina krijgen, zonder dat hun baasjes er ook bij op staan.

De foto's werden gemaakt in de eigen tuin van de hertogin in Wiltshire en de parelkettingen die de Jack Russeltjes dragen komen uit Camilla's eigen collectie.

Camilla redde haar twee grote hondenliefdes allebei uit het asiel van Battersea en ook Charles is helemaal verknocht aan zijn 'adoptiekinderen'. Getuige ook het feit dat ze met z'n vieren op het portret staan voor hun vijftienjarig trouwjubileum.