Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Ontdekt prinses Stéphanie (eindelijk) haar inner fashionista?

Luxemburg viert Nationale Dag 2022. De Nationale Dag is voor de Luxemburgse royals altijd een combinatie van devotie en zich een beetje feestelijk onder de mensen mengen. Plus, ook niet onbelangrijk, als familie gezien worden. Meestal steelt groothertogin Maria Teresa de show in iets fraais - dez...

Ontdekt prinses Stéphanie (eindelijk) haar inner fashionista?

Luxemburg viert Nationale Dag 2022.

De Nationale Dag is voor de Luxemburgse royals altijd een combinatie van devotie en zich een beetje feestelijk onder de mensen mengen. Plus, ook niet onbelangrijk, als familie gezien worden.

Meestal steelt groothertogin Maria Teresa de show in iets fraais - deze Taller Marmo-top mag er zijn - maar ditmaal viel vooral haar schoondochter prinses Stéphanie op.

Die is altijd nogal voorzichtig (lees: dodelijk saai) als het aankomt op royal fashion, maar droeg voor de dankdienst zomaar een leuke jurk van Tara Jarmon...

... een label waarvan prinses Laurentien ook het een en ander in de kast heeft. Er had best een statementhoed bij gekund, om het helemaal af te maken.

Haar schoonzusje prinses Alexandra, de enige dochter van groothertog Henri en Maria Teresa, koos voor een uiterst brave jurk met bijpassende jas in lichtgroen kant. Over de hoofdband hebben we nog wel wat vragen. En dan te bedenken dat Alexandra in hartje Parijs woont, tussen couturiers die dolgraag met haar zouden samenwerken.

Terwijl dit dan weer een vrij beeldige combinatie is. Pick a lane, Alex! Naast de prinses haar broer prins Louis en zijn zoon, prins Gabriel. 

De groothertogin oogde sassy en hip in een broek met bijpassende paarse top.

Hier draagt Stéphanie de Juline jurk van Natan in lichtblauw. We zuchten wel eens over couturier Edouard Vermeulen, maar dit is echt heel mooi en passend bij Stéph.   

En als look was dat aanzienlijk samenhangender dan deze wijde broek en Anne Fontaine Myliane top, die ze bij de meet & greet droeg.

Foto's (c) Getty Images, Cour Grand-Ducale

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in