Sarah en Andrew in 1988
Sarah en Andrew in 1988

De rehabilitatiewens van prins Andrew gaat echt iets te snel.

Zoals je al eerder kon lezen is prins Andrew er erg op gebrand om weer een rol binnen de Britse Koninklijke Familie te spelen. Het was een van de redenen dat hij zich bij de herdenkingsdienst van zijn vader enthousiast opwierp als de enige echte begeleider van zijn moeder, koningin Elizabeth.

Fase twee ging vandaag in: de prins pitchen als oorlogsheld. Het is 40 jaar geleden dat Andrew met de marine, waarvoor hij toen werkte, naar de Falklands vertrok om daar te vechten tegen Argentinië.

Article continues after the ad

De prins schreef over zijn ervaringen en aangezien hijzelf sinds januari geen social media meer heeft, schoot zijn ex / huidige liefde / eeuwige liefde hem te hulp door zijn tekst op háár socials te publiceren. Het werd bliksemsnel weer verwijderd, ongetwijfeld op last van Buckingham Palace, maar gelukkig hebben we de screenshots nog: 

Hoe goed het ongetwijfeld ook was bedoeld van Sarah (en met Andrew's conclusie dar oorlog alleen verliezers kent is niets mis), het is wel een erg doorzichtig onderdeel van het charmeoffensief dat de Yorks geopend hebben, teneinde Andrew weer op het balkon van Buckingham Palace te krijgen.  

In de eerste versie ondertekende hij zelfs nog met His Royal Highness, wat Andrew niet meer is. Hoop doet leven?

Foto's (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in