Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Noorse royals sluiten zomervakantie af

Cruisen op een royal yacht, we zouden eraan kunnen wennen! De Noorse royals hebben de zomer gezamenlijk afgesloten met een avontuurlijke cruise naar de Lofoten waar ze veel gehiked hebben. Ze zijn begonnen in Å aan het einde van Moskenesøya en geëidigd in Raftsundet in het Trollfjorden "en het is...

Noorse royals sluiten zomervakantie af

Cruisen op een royal yacht, we zouden eraan kunnen wennen!

De Noorse royals hebben de zomer gezamenlijk afgesloten met een avontuurlijke cruise naar de Lofoten waar ze veel gehiked hebben.

Ze zijn begonnen in Å aan het einde van Moskenesøya en geëidigd in Raftsundet in het Trollfjorden "en het is al die tijd zonnig geweest," aldus koningin Sonja, die op haar 81ste het schoolvoorbeeld is van wat lichaamsbeweging voor een mens kan doen.

Het koningspaar – koning Harald draagt ook op vakantie een pak! – had naast het kroonprinselijk gezin van Haakon en Mette-Marit ook prinses Märtha Louise en haar dochters uitgenodigd. ML's nieuwe vriend Durek Verrett was er niet bij.

Het uitzicht mocht er zijn en social distancing was op de Lofoten zo te zien ook geen probleem.

Fijn dat het met Mette-Marit, die aan een ernstige longziekte lijdt, zo goed gaat dat ze aan vrijwel alles mee kon doen. 

De Norge stamt uit 1947 en wordt veelvuldig gebruikt door koning Harald en koningin Sonja. 

Laatste kiekje: voor hem begint maandag het gewone leven weer.

Foto's (c) Kongehuset

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in