Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Noorse royals in rouw om Ari Behn

De uitvaart van prinses Märtha Louise's ex-man had plaats in Oslo. Het was een verdrietige dag voor prinses Märtha Louise van Noorwegen en haar dochters. In de kathedraal van Oslo hebben ze afscheid genomen van auteur en kunstenaar Ari Behn, Märtha Louise's eerste man en de vader van hun drie doc...

Noorse royals in rouw om Ari Behn

De uitvaart van prinses Märtha Louise's ex-man had plaats in Oslo.

Het was een verdrietige dag voor prinses Märtha Louise van Noorwegen en haar dochters. In de kathedraal van Oslo hebben ze afscheid genomen van auteur en kunstenaar Ari Behn, Märtha Louise's eerste man en de vader van hun drie dochters Maud Angelica (16), Leah Isadora (14) en Emma Tallulah (11).

Märtha Louise en Ari waren getrouwd van 2002 tot 2016. Ari leed aan depressies en maakte op Eerste Kerstdag zelf een einde aan zijn leven. 

Zijn ex-zwager kroonprins Haakon (achterste drager met de korte baard) droeg met dierbaren van Ari de kist.

Prinses Märtha Louise probeerde haar dochters zoveel mogelijk te steunen, achter haar is helemaal rechts Ebba Rysst Heilmann te zien, de vriendin die Ari achterliet. 

Voor Nederland was prinses Laurentien naar Oslo gevlogen, voor Zweden was dat prins Daniel. Kroonprinses Victoria is weliswaar goed bevriend met Märtha Louise, maar haar dochter prinses Estelle heeft gisteren bij het skiën in de Alpen haar been gebroken en zit nu in het gips – Victoria heeft dat prioriteit moeten geven.