Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Noorse quarantaine: zo doen Haakon en Mette-Marit het

Alle Europese koningshuizen gaan op hun eigen manier om met de coronacrisis. Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen gunnen een kijkje in hun routine. De Noren deelden afgelopen weekend hun thuisroutine in een wel heel hygge (dat is Deens, weten we, maar tóch) ogende reeks fot...

Noorse quarantaine: zo doen Haakon en Mette-Marit het

Alle Europese koningshuizen gaan op hun eigen manier om met de coronacrisis. Kroonprins Haakon en kroonprinses Mette-Marit van Noorwegen gunnen een kijkje in hun routine.

De Noren deelden afgelopen weekend hun thuisroutine in een wel heel hygge (dat is Deens, weten we, maar tóch) ogende reeks foto's op Instagram. Waarin we ook een klein kijkje kregen in hun prachtige moderne woning.

"Een paar foto's van ons leven in deze speciale tijd", schreef Mette-Marit onder de foto's. Een thuiskantoor, telefonische vergaderingen, huiswerk, wandelen, zwemmen. Routines die het moreel hoog houden. Haakon, de kinderen en ik sturen al het goede naar iedereen die het druk heeft en iedereen die zich nu extra eenzaam voelt."