Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nog even over de look van prinses Delphine

Ze wilde een statement maken en dat is gelukt. Hoe leuk was het om prinses Delphine van België voor het eerst bij haar halfbroers en – zus op de tribune te zien zitten bij het defilé voor de Nationale Feestdag? Het was haar eerste officiële prinsessenmoment en famille sinds ze vorig jaar een Koni...

Nog even over de look van prinses Delphine

Ze wilde een statement maken en dat is gelukt.

Hoe leuk was het om prinses Delphine van België voor het eerst bij haar halfbroers en – zus op de tribune te zien zitten bij het defilé voor de Nationale Feestdag?

Het was haar eerste officiële prinsessenmoment en famille sinds ze vorig jaar een Koninklijke Hoogheid werd.

Van de kunstenares was al bekend dat ze een statement wilde maken en dat deed ze in een… levendig ensemble van Erratum, ethisch verantwoord Belgisch label dat zich graag laat inspireren door Afrika.

Het was een opvallende look, maar wel heel authentiek voor Delphine, wiens werk even speels, druk en weird is. Het geheel is een beetje… véél en de hoed had wel iets meer structuur kunnen gebruiken, maar het paste goed bij haar.

Net als de opvallende schoenen en tas. 

En het was ook meteen een sterk staaltje Diplomatic Dressing. Erratum is een label dat ervoor pleit fouten uit het verleden recht te zetten en tegelijk het koloniaal verleden van de westerse landen op de korrel neemt.