Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nieuwe foto's van de ándere prinses Amalia

Dankzij Baby Luxemburg kan deze HKH een normaal leven leiden. Vijf jaar is ze, prinses Amalia van Nassau. En nog héél even derde in de lijn van troonopvolging van Luxemburg. Zodra haar tante, kroonprinses Stéphanie, over een paar weken bevalt van haar eerste  kind met kroonprins Guillaume, is de ...

Nieuwe foto's van de ándere prinses Amalia

Dankzij Baby Luxemburg kan deze HKH een normaal leven leiden.

Vijf jaar is ze, prinses Amalia van Nassau. En nog héél even derde in de lijn van troonopvolging van Luxemburg. Zodra haar tante, kroonprinses Stéphanie, over een paar weken bevalt van haar eerste  kind met kroonprins Guillaume, is de druk van de ketel en zal ze haar eigen leven mogen invullen.

Amalia is het oudste kind van prins Felix van Luxemburg en zijn vrouw prinses Claire. Omdat het jaren duurde voor de kinderwens van Stéphanie in Guillaume in vervulling ging, werd er serieus rekening mee gehouden dat de opvolging via haar vader op haar schouders terecht zou komen.

Die kans is nu vrij klein: als Stéphanie is bevallen, gaat de opvolging gewoon via de eerstgeborene door en is ook de kans dat Felix groothertog zou worden zo goed als verkeken. 

Dat is niet heel zielig voor Amalia en haar broertje Liam, het gezin heeft een buitengewoon prettig leven in Château Les Crostes in Zuid-Frankrijk, waar ze een wijngaard bestieren en de kinderen alle ruimte krijgen om lekker kind te zijn.

Foto's (c) Young Empire 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in