Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Nationale feestdag: corona-style

De Belgen vieren feest, maar dan net even anders dan normaal. De Belgische nationale feestdag ziet er dit jaar heel anders uit dan we gewend zijn. Door de coronamaatregelen is er dit jaar geen vuurwerkshow, geen militaire optocht en géén Bal National.  Landgenoten werden opgeroepen om thuis te bl...

Nationale feestdag: corona-style

De Belgen vieren feest, maar dan net even anders dan normaal.

De Belgische nationale feestdag ziet er dit jaar heel anders uit dan we gewend zijn. Door de coronamaatregelen is er dit jaar geen vuurwerkshow, geen militaire optocht en géén Bal National. 

Landgenoten werden opgeroepen om thuis te blijven, maar de koninklijke familie rukte zelf wél uit voor de bekende kerkdienst Te Deum, inclusief herdenking van de slachtoffers van het coronavirus en een plechtigheid zonder publiek waarbij de koning ook een toespraak gaf.

Gelukkig waren de plaatjes van de familie wél mooi. Mathilde en dochter Elisabeth schitterden deels met en deels zonder (matching) mondkapjes, prinsen Gabriël en Emmanuel zagen er statig uit en prinses Eléonore straalde in felroze.

Volgend jaar weer een groot feest, zo hopen de Belgen natuurlijk. Wij duimen druk mee.

Beeld: Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in