Harry en Meghan in 2018
Harry en Meghan in 2018

Wil je zien (en er is even over nagedacht 🙃 )

Van de hertog en hertogin van Sussex zijn recentelijk alleen maar wat vage screenshots van hun videogesprekken verschenen. Maar nu Time magazine hen heeft uitgenodigd om een aflevering van #Time100Talks te hosten (onderwerp: 'de digitale wereld verbeteren en meer meelevende gemeenschappen online creëren') was het tijd voor een mooi nieuw portret.

Article continues after the ad

Over de nieuwe foto van Harry en Meghan is even nagedacht: Meghan is de afgelopen maanden het meest in beeld geweest en heeft ook het vaakst het woord gevoerd. Voor deze foto kijkt ze voor de verandering ingetogen weg en gunt Harry de hoofdrol. De prins heeft zijn jeans even omgeruild voor een goed pak als signaal dat het een serieus optreden is.

Meghan stopte er slim een linkje met de koninklijke familie in, door het gouden Cartier Tank Française horloge van haar wijlen schoonmoeder prinses Diana te dragen bij haar zwarte Alexander McQueen pak. Verder droeg ze haar Cartier Love armband, een cadeautje dat ze in het begin van hun verkeringstijd van Harry kreeg, en onder andere haar trouwring en verlovingsring. 

Meghan is dol op de Cartier Tank en kocht in 2015 een exemplaar voor zichzelf. "Ik heb er altijd al eentje willen hebben en toen Suits voor het derde seizoen vernieuwd werd – wat destijds zo'n mijlpaal voor me was - besloot ik mezelf deze uitspatting te gunnen en kocht  de two-tone-versie," zei ze eerder. "Ik heb de achterkant laten graveren: 'Van M.M. voor M.M.' en ik ben van plan hem ooit aan mijn dochter te geven. Dat is wat dit soort stukken speciaal maakt, de connectie die je ermee hebt." En nu maar afwachten of er nog een Sussex'je bijkomt.

De #Time100Talks heeft virtueel plaats op 20 oktober 2020, iedereen kan gratis meekijken.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in