Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Monaco: prinses Gabriella in het gips

Eerst sneuvelt haar pony, nu haar been… Arme prinses Gabriella van Monaco. Moet ze haar moeder al sinds januari grotendeels missen, krijgt ze ook in haar eerste schoolweek nog een ongelukje. Wat er precies is gebeurd is niet bekend gemaakt, maar 'Bella' verscheen tijdens een uitje naar een honden...

Monaco: prinses Gabriella in het gips

Eerst sneuvelt haar pony, nu haar been…

Arme prinses Gabriella van Monaco. Moet ze haar moeder al sinds januari grotendeels missen, krijgt ze ook in haar eerste schoolweek nog een ongelukje.

Wat er precies is gebeurd is niet bekend gemaakt, maar 'Bella' verscheen tijdens een uitje naar een hondenshow in een rolstoel met haar rechteronderbeen in het gips. Vermoedelijk een ongelukje gehad, zoals dat kinderen nu eenmaal kan overkomen.

Gabriella werd begeleid door haar tante, prinses Caroline van Hannover (geboren van Monaco), broertje Jacques en haar nichtje Charlotte Casiraghi. De jonge pechvogel maakte een montere indruk, dus vermoedelijk is de breuk niet al te ernstig.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in