Dochter Pauline stelt vriend Maxime voor!

Leuk nieuws uit Monaco waar Pauline Ducruet, de oudste dochter van prinses Stéphanie, haar grote liefde lijkt te hebben gevonden. De fashion designer introduceerde Maxime Giaccardi aan het grote publiek in de Amber Lounge, tijdens een fashion fundraiser voor gehandicapte kinderen in het Grimaldi Forum.

In kleine kring en op de socials was Maxime uiteraard al eerder gespot, het is dik aan tussen de tortels, tussen wie in 2017  iets opbloeide. Maxime studeerde rechten en heeft een eigen bedrijf in 'unlimited lifestyle management'. Dat is zoiets als een conciërgeservice voor de zeer rijken. 

Article continues after the ad

Van prinses Stéphanie (hier in een creatie van haar dochter) is bekend dat haar gezin haar alles is: ze wordt geroemd om haar kookkunsten en gastvrijheid en schoondochter Marie, getrouwd met Stéphanie's zoon Louis, noemt haar 'een schat van een mens'.

Stéphanie is echter ook nogal op haar hoede wat de media betreft: als het niet serieus was tussen Pauline en Maxime, zou ze hen dit zeer publieke uitje vermoedelijk hebben afgeraden. Hoe dan ook: love is in the air! 

Foto's (c) PPE Agency, Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in