Jazmin en Alexandre hebben steun aan elkaar.

Prins Albert zit vermoedelijk nog met de tweeling Grimaldi in Zuid-Afrika bij zijn vrouw Charlene, want hij is al even niet meer in Monaco gespot.

Voor Jacques en Gabriella begint maandag 6 september de school pas weer, dus ze hebben nog even. Voor Alberts andere kinderen is het jammer dat hij deze zomer geen momentje kon inruimen in zijn agenda, zodat ze het zelf maar pakten.

Article continues after the ad

Jazmin Grace Grimaldi (29) is Alberts oudste kind, uit zijn relatie met Tamara Rotolo (links, in 2005).

En Alexandre Grimaldi-Coste (18) is zijn zoon uit een relatie met Nicole Coste, hier ook in 2005..

Alexandre zag zijn vader als kind regelmatig, omdat ze redelijk dicht bij elkaar woonden. Jazmin heeft echt moeite moeten doen om een relatie met hem te krijgen. De verhoudingen zijn beter sinds Albert in 2005 beide kinderen erkende en zijn financiële verplichtingen nakwam.

Normaal gesproken logeren ze in de zomer een tijdje bij hem. Jazmin kan dan meestal rekenen op een openbaar uitje met haar vader, Alexandre lijkt daar minder behoefte aan te hebben.

Toen Alexandre echter recentelijk een hoogtepuntje had, sleepte een toen doodzieke Albert zich wel met dubbele longontsteking en al naar Parijs om daarbij te zijn – er zal dus wel iets van vaderlijke trots in hem zitten.

Alexandre werd vorige week achttien en vierde dat met onder andere zijn halfzus Jazmin – mooi dat die twee in ieder geval een goede band hebben.  

Het een en ander had plaats in Monaco waar Jazmin de afgelopen dagen was. Sneu dat ze hun vader allebei gemist hebben.

Correctie: 03-09-2021 Albert keerde eerder terug uit Zuid-Afrika om de 18de verjaardag van zijn zoon te vieren.

Jazmin noch Alexandre komt in aanmerking voor troonopvolging, omdat ze buitenechtelijke kinderen zijn. Wel delen ze te zijner tijd mee in de erfenis van hun vader, wat hen geen windeieren zal leggen: Albert is zeer vermogend en schurkt tegen 'miljardair' aan.

Foto's (c) Brunopress, Getty Images, openingsfoto Jazmin Grace Grimaldi / Instagram  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in