Ook weer solo op werkbezoek, wat leuk!

Boze tongen die beweerden dat prinses Charlene van Monaco zich zou terugtrekken in Roc Agel (het buitenhuis van de Grimaldi's) en slechts voor het hoogst noodzakelijke haar gezicht zou laten zien lijken het mis te hebben. Haar werkagenda vult zich gestaag en was ze de afgelopen weken nog vooral in het gezelschap van haar man te zien, ze is er inmiddels ook weer alleen op uitgeweest.

In het kader van Water Safety Day bezocht ze als beschermvrouw van de Fondation Princesse Charlene het Larvottostrand waar veertig kinderen les kregen in veilig zwemmen, reddend zwemmen en eerste hulp. Voor ze ziek werd gaf oud-Olympisch zwemmer Charlene vrijwel elke week zwemles aan kinderen, om de kans op verdrinking te verkleinen.

Buitengewoon nuttig en het past ook goed bij haar achtergrond. Goed om te zien dat ze steeds meer energie krijgt en voor de fashion lovers onder ons is het ook een feest om weer te kunnen genieten van net-even-anders royal stijl. De rode jumpsuit is van Terrance Bray, een label waar ze recentelijk al meer van droeg. De zonnebril is van Christian Dior.

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in