Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Modisch Monaco: Beatrice valt voor Dior

Ze kunnen er wat van, daar in Monte Carlo. Van een fijn modehuis zijn ze binnen de prinselijke familie van Monaco bepaald niet vies. Prinses Caroline was altijd hecht bevriend met Karl Lagerfeld. Haar dochter Charlotte werkte jaren samen met Gucci, maar heeft pas haar overstap naar Chanel aangeko...

Modisch Monaco: Beatrice valt voor Dior

Ze kunnen er wat van, daar in Monte Carlo.

Van een fijn modehuis zijn ze binnen de prinselijke familie van Monaco bepaald niet vies. Prinses Caroline was altijd hecht bevriend met Karl Lagerfeld. Haar dochter Charlotte werkte jaren samen met Gucci, maar heeft pas haar overstap naar Chanel aangekondigd. En nu is het de beurt aan schoonzus Beatrice.

De vrouw van prins Pierre is namelijk het nieuwe gezicht van Dior. Een label dat óók al stevige banden had binnen de familie, want Beatrice's andere schoonzus Tatiana werkte ook al samen met Dior, Baby Dior om precies te zijn (met haar kindjes in de spotlights dus).

Beatrice zelf was tot nog toe geen officiële ambassadeur, maar ging op de Nationale Feestdagen van 2019 en 2020 en voor het Bal de la Rose in 2019 al wél gekleed in Dior. Noem het een voorbode.

Kortom: garderobe-technisch gaat het lekker in het prinsdom. En daar mogen wij her en der van meegenieten. Prachtig.