Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mette-Marit in minidress

Voor een zomerse verjaardag trok Mette-Marit van Noorwegen een spektakelstuk uit de kast: een witte minidress van Dolce & Gabbana. Het is zomer, en dat betekent voor de royals van Europa ook dat zij de boog even niet zo gespannen hebben staan. En dat de rokjes dus best iets korter mogen, zeker ti...

Mette-Marit in minidress

Voor een zomerse verjaardag trok Mette-Marit van Noorwegen een spektakelstuk uit de kast: een witte minidress van Dolce & Gabbana.

Het is zomer, en dat betekent voor de royals van Europa ook dat zij de boog even niet zo gespannen hebben staan. En dat de rokjes dus best iets korter mogen, zeker tijdens privé-bezigheden. Dat liet Mette-Marit (45) zich kennelijk geen twee keer zeggen.

Zij werd deze week in Oslo gespot bij de vijftigste verjaardag van twee goede vrienden. Mét kroonprins Haakon op casual, en zelf in een schitterend jurkje dat echt zomer schreeuwt.

Van Formentera naar Dvergsøya

Die vakantiestemming zit er nog goed in bij Haakon en Mette-Marit, die samen met hun kinderen de afgelopen weken op Formentera sleten, alvorens door te reizen naar hun eigen Noorse zomerresidentie Dvergsøya. Waar het, net als in Nederland, behoorlijk zomer is geweest de afgelopen week.

Het doet Mette-Marit zichtbaar goed. Een frisse zomerprinses voor in de geschiedenisboeken. Kijk haar stralen.

Beeld: Royals Around The World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in