Ze heeft tot aan het najaar zwangerschapsverlof, maar volgens insiders werkt Meghan Markle hard aan een triomfantelijke comeback op de pagina's van de Britse Vogue.

De duchess zou als gasthoofdredacteur aan de slag gaan voor het gevleugelde september issue van het Britse blad. En zou natuurlijk ook op de foto gaan voor de cover.

De fotoshoot vindt binnenkort plaats, thuis bij Frogmore Cottage, zo beweren bronnen. Daarnaast zou Meghan een opiniestuk willen schrijven voor het magazine, en machtige vrouwen hebben gevraagd om essays te schrijven voor 'haar' nummer.

Tijdens haar verkering met Harry poseerde Meghan al voor Vanity Fair

Article continues after the ad

Met deze modemove zou Meghan soort van in de voetsporen van schoonzus Kate treden. Die poseerde ook al eens voor de cover van het blad, al ging zij niet als hoofdredacteur aan de slag.

Wij zijn benieuwd of Meghan inderdaad op deze modieuze manier haar grote rentrée maakt. En natuurlijk of baby Archie nog ergens in een foto zal figureren.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in