De Duchess of Sussex wordt vooral geassocieerd met Suits, maar ze was ooit ook koffermeisje bij Deal or No Deal (Miljoenenjacht). En haar koffertje moet volgende week veel geld opbrengen.

Koffer nummer 24 is het, het vaste koffertje van Meghan Markle. In totaal werkte ze net iets minder dan een jaar voor Deal or No Deal (van 2006 tot 2007). Maar haar koffer werd uiteindelijk natuurlijk legendarisch.

Het is heel wat dat een Britse prins trouwt met een Amerikaanse actrice, maar natuurlijk al helemaal dat hij trouwt met een koffermeisje. Het is dan ook de verwachting dat het object een slordige 6.000 euro op zal leveren. Als het niet nog veel meer is. De koffer is onderdeel van een veiling met allerlei Hollywood-artefacten die op 17, 18 en 19 december onder de hamer gaan in Los Angeles.

Article continues after the ad

Meghan kijkt niet direct met veel plezier terug op haar werk voor het programma. "Ik moest daar een eeuwigheid staan in vreselijk oncomfortabele, goedkope hoge hakken tot iemand mijn nummer uitkoos", zei ze er ooit over. "En dan mocht ik eindelijk weer even zitten."

Wie biedt er?

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in