Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghans assistent stapt op

Meghan Markle heeft natuurlijk hulp nodig bij al het geregel dat komt kijken bij haar duchess-bestaan. Helaas houdt haar rechterhand er binnenkort mee op. Nadat Meghan zich verloofde met Harry kreeg ze al snel een eigen assistent toegewezen: Amy Pickerill. De twee waren in het openbaar al snel on...

Meghans assistent stapt op

Meghan Markle heeft natuurlijk hulp nodig bij al het geregel dat komt kijken bij haar duchess-bestaan. Helaas houdt haar rechterhand er binnenkort mee op.

Nadat Meghan zich verloofde met Harry kreeg ze al snel een eigen assistent toegewezen: Amy Pickerill. De twee waren in het openbaar al snel onafscheidelijk, maar daaraan komt nu vroegtijdig een einde. Amy heeft aangegeven niet mee te verhuizen naar Windsor.

Daar gaan Harry en Meghan na de geboorte van hun eerste kindje wonen. Met wie wordt steeds onduidelijker, want er zijn al heel wat personeelsleden van het koppel opgestapt, de laatste tijd.

Insiders verzekeren echter dat Amy's vertrek niets te maken heeft met de band met Meghan zelf. "Amy heeft zelf mooie toekomstplannen, en wil naar het buitenland verhuizen", deelt een paleisbron met de Britse Harper's Bazaar. Nu de baby er aan komt, is het logisch om voor die tijd een vervanger aan te wijzen voor als Meghan weer aan het werk gaat."