Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan: voor 500.000 pond aan positiekleding

De duchess of Sussex gaf tijdens haar zwangerschap een half miljoen pond uit aan positiekleding, zo meldt Vanity Fair. Geen zuinige rekening, voor 75 outfits. Als Hollywood-actrice was ze al heel wat gewend qua stijl, maar sinds ze een echte duchess is, is Meghans kledingkast helemaal ontploft. E...

Meghan: voor 500.000 pond aan positiekleding

De duchess of Sussex gaf tijdens haar zwangerschap een half miljoen pond uit aan positiekleding, zo meldt Vanity Fair. Geen zuinige rekening, voor 75 outfits.

Als Hollywood-actrice was ze al heel wat gewend qua stijl, maar sinds ze een echte duchess is, is Meghans kledingkast helemaal ontploft. En toen werd ze ook nog eens zwanger. En moest ze natuurlijk royally goed voor de dag komen.

Dat deed ze veelal in dure merkkleding, zette het magazine uiteen. Op maat gemaakte jurken van Givenchy werden gemengd met jurken van H&M Mama, maar die eerste categorie voerde wel de boventoon. Zelfs dat H&M'etje combineerde ze met een jas van Armani.

Op basis van al Meghans evenementen buiten de deur, zou ze dan ook bijna een half miljoen pond hebben uitgegeven al aan die outfits. Prijzig, dat duchess-schap.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in