Première The Lion King
Première The Lion King

De hertogin van Sussex heeft haar zwangerschapsverlof even onderbroken voor een heel speciale filmavond met prins Harry.

Prins Harry en hertogin Meghan hebben samen de première bijgewoond van 'The Lion King'. Het betrof de realistische computer-geanimeerde remake van Disney's animatieklassieker uit 1994.

Article continues after the ad

Het stel was officieel  uitgerukt om de aandacht te vestigen op de teruglopende leeuwenpopulatie in Afrika. Al zullen ze het vast ook niet heel erg hebben gevonden om weer eens even een stijlvol avondje uit te zijn, sinds de komst van Baby Archie. 

De hertogin droeg een beeldige zwarte cocktailjurk in fifties-stijl van Jason Wu en haar Aquazzurra slingbacks. Erbij oorbellen van Nikos Koulis en een clutch van Gucci.

Ook bij de première aanwezig was Beyoncé Knowles die de stem van Nala aanspreekt. Bey en haar man Jay-Z brachten eerder tijdens de Brit Awards nog een aardig eerbetoon aan Meghan...

...dus aan wederzijdse waardering geen gebrek. Grappig was wel dat de aankomst van de Carters met aanzienlijk meer geheimzinnigheid gepaard ging als die van de Sussex'jes. 

'The Lion King' is vanaf 17 juli in de Nederlandse bioscopen te zien.

Foto's © ANP

 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in