Terwijl er in Groot-Brittannië nog volop gecrisist wordt rondom de #Sussexit, pakt Meghan haar leven langzaam alweer op. Zij werd gisteren (dinsdag) in Vancouver gespot bij een vrouwenopvang.

De boodschap van de Duchess of Sussex moge duidelijk zijn: ze is vastberaden om gewoon door te werken, en de goede doelen te blijven steunen die zij een warm hart toedraagt.

Meghan reisde per zeevliegtuig en auto van Vancouver Island naar het Downtown Eastside Women's Centre in Vancouver, een plek in één van de armste wijken van Canada waar vrouwen en kinderen worden opgevangen en ondersteund. De organisatie deelde zelfs een foto van Meghans bezoek op hun eigen Facebookpagina. Het zou zijn gegaan om een verrassingsbezoek. Dat is nog eens een verrassing inderdaad!

Ondertussen zit het crisisberaad tussen Harry, William, Charles en de queen er voorlopig op. Harry blijft de komende dagen nog wel in Londen omdat hij donderdag aanwezig is bij de loting van de Rugby Football League. Het is de verwachting dat hij zich daarna weer bij zijn vrouw en zoon voegt in Canada.

Beeld: Getty Images

Article continues after the ad

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in