Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan (en hondjes) in gesprek met Gloria Steinem

De Sussex-achtertuin is duidelijk van de honden. Het is in alle opzichten een hele serieuze video, die van Meghan Markle en Gloria Steinem voor Makers Women. De twee praten over de verkiezingen en feminisme. Maar werden in Meghans achtertuin bruut verstoord door... haar honden. Die even lieten zi...

Meghan (en hondjes) in gesprek met Gloria Steinem

De Sussex-achtertuin is duidelijk van de honden.

Het is in alle opzichten een hele serieuze video, die van Meghan Markle en Gloria Steinem voor Makers Women. De twee praten over de verkiezingen en feminisme. Maar werden in Meghans achtertuin bruut verstoord door... haar honden.

Die even lieten zien wie er precies de baas is in het nieuwe huize Sussex. En zich direct aan de voeten van het vrouwtje vleiden. Je ziet het in de video hieronder.

Naast het filmpje maakte de inmiddels weer behoorlijk politiek geëngageerde Meghan ook een artikel over haar ontmoeting met Steinem, die ze al jaren kent. Onder de auteursnaam 'Meghan, The Duchess of Sussex' schrijft ze: "Onze hele vriendschap praten we al over ons gedeelde geloof rondom vrouwenrechten. Je stem doet ertoe. Gebruik 'm ook."

Het hele gesprek tussen Meghan en Gloria lees je hier.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in