Wonen in St. Barbara, werken in Los Angeles?

De Sussex'jes hebben een rommelig jaar achter de rug: ze vertrokken uit Engeland, woonden een tijdje in Canada, verruilden dat voor een huurvilla in Los Angeles en kochten uiteindelijk een leuk stulpje in Santa Barbara.

Article continues after the ad

Deze week begon duidelijk te worden dat ze daar aardig geland zijn en hoe hun leven daar er ongeveer uit zal zien. Meghan is onder andere druk aan het videobellen en roept iedereen op om te gaan stemmen in de aanstaande Amerikaanse verkiezingen…

…en ook Harry begint king of the videocall te worden.

Daarnaast reed het stel terug naar Los Angeles (dat ligt op anderhalf uur rijden ten noorden van St. Barbara) om als vrijwilligers spullen uit te delen voor Baby 2 Baby, een van de organisaties waarmee ze in mei zoon Archie's eerste verjaardag vierden.

De kinderen en hun ouders kregen boeken, pennen, rugzakken en andere spullen voor het nieuwe schooljaar. Baby 2 Baby helpt kinderen tot 12 jaar uit gezinnen die onder de armoedegrens leven.

Meghan droeg een mondkapje van Royal Jelly NYC. 

Daarnaast is bekend geworden dat de Sussex'jes aan het rondshoppen zijn met een 'groot tv-project', waarmee ze in de voetsporen van de Obama's lijken te willen treden. Denk hierbij eerder aan een documentaire dan aan drama, maar toch: ze beginnen hun nieuwe leven op de rit te krijgen. We houden je op de hoogte!   

Foto's © Christian Monterrosa fort he Duke and Duchess of Sussex

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in