De hertog en hertogin van Sussex in Rome
De hertog en hertogin van Sussex in Rome

Eregasten op het huwelijk van de vrouw die hen koppelde.

Prins Harry en hertogin Meghan waren aanwezig bij het jawoord van ontwerpster Misha Nonoo en haar oliebaron Mikey Hess. Het stel trouwde rond zonsondergang bij Villa Aurelia in Rome.

Article continues after the ad

De Sussex'jes arriveerden daar gisteravond al om deel te nemen aan de pre-party.

Meghan droeg voor de bruiloft een nieuwe zwarte Valentino van 13:500 dollar...

...met transparante pofmouwen en geborduurde tule. Het stel had baby Archie bij de nanny gelaten. 

Zo ziet de jurk er aan de voorkant uit.

Misha en Kate zagen elkaar vorige week nog in Londen bij de launch van hun gezamenlijke collectie voor SmartWorks.

Misha is zeer goed bevriend met prinses Eugenie die haar in contact bracht met Meghan. De ontwerpster was degene die hielp om Meghan tijdens een blind date in contact te brengen met prins Harry. Hier rijden Eugenie en Misha samen naar de villa in een golfbuggy; de bruid heeft hier nog een eenvoudige witte japon aan…

…de bruidsjapon werd later gebracht. De bruid had 'm zelf ontworpen en liet eerder al weten dat ze dat 'een pittige klus' vond. Helaas is er (nog) geen foto vrijgegeven van de bruid in haar trouwjurk. 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Polka Popp (@yorksisterscloset) op

De Yorkies bevonden zich ook onder de gasten: prinses Beatrice met een diamanten diadeem en een glitterjasje uit de collectie van de bruid en prinses Eugenie in een zwarte japon.  

Onder de gasten ook James Corden, Karlie Kloss, Katy Perry (in Marchesa Notte) ↑ en Orlando Bloom, Paul McCartney en zijn vrouw Nancy Shevell...

...en Ivanka Trump (in Galia Lahav) en haar man Jared Kushner. Ook zij maken in meer en mindere mate deel uit van de vrienden en kennissenkring van Harry en Meghan.

Toevallig waren ook prins Carl Philip en prinses Sofia van Zweden (de blauwe jurk is van Zara) in Italië voor een bruiloft van vrienden, zij bevonden zich op Capri.

Foto's © Hollandse Hoogte, ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in