Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan en Harry: op glam voor de rode loper

Dat was even geleden! We zien ze nog maar mondjesmaat sinds ze in Californië wonen en baby Lilibet er is (nu vijf maanden). En al helemaal niet op een rode loper, in elk geval de laatste anderhalf jaar niet. Maar gisteravond (woensdag) in New York trokken de Sussexes weer even alles uit de kast. ...

Meghan en Harry: op glam voor de rode loper

Dat was even geleden!

We zien ze nog maar mondjesmaat sinds ze in Californië wonen en baby Lilibet er is (nu vijf maanden). En al helemaal niet op een rode loper, in elk geval de laatste anderhalf jaar niet. Maar gisteravond (woensdag) in New York trokken de Sussexes weer even alles uit de kast.

Ze waren in de wereldstad voor het steroverladen Salute to Freedom Gala, waar Harry een award mocht uitreiken. En schitterden op de rode loper.

Hertogin Meghan verscheen in een rode jurk van Carolina Herrera. Een designer die ze ook in haar tijd als royal graag droeg, al had deze halslijn toen wellicht niet door de beugel gekund. Met Harry ernaast in een zwarte smoking én hun matching rode klaprozen (voor de Britse Remembrance Day) was het een dijk van een plaatje. 

Toch handig, zo'n verleden als filmster.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in