Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Meghan is de populairste 'Windsor'

Zelfs post-royaltitel is Meghan geliefd. In de ogen van een deel van Groot-Brittannië kan ze geen goed doen. Maar uit een nieuw onderzoek van Britse bodem blijkt het imago van Meghan toch nog aardig intact na de grote #Sussexit: Meghan blijkt de populairste Windsor, volgens stemmers. In totaal st...

Meghan is de populairste 'Windsor'

Zelfs post-royaltitel is Meghan geliefd.

In de ogen van een deel van Groot-Brittannië kan ze geen goed doen. Maar uit een nieuw onderzoek van Britse bodem blijkt het imago van Meghan toch nog aardig intact na de grote #Sussexit: Meghan blijkt de populairste Windsor, volgens stemmers.

In totaal stemde 14,5 procent van de ondervraagden op Meghan, en dat is nét iets meer dan nummer twee Kate (14,4 procent, wat scheelt het) en koningin Elizabeth (14,3 procent).

Ook met de imagoschade van prins Harry lijkt het mee te vallen: hij kwam op de vierde plek terecht.

Het zal de Sussexes meevallen, want sinds zij naar LA vertrokken zijn er veel negatieve geluiden uit het Britse gekomen. Nu ze zich opmaken voor een 2021 in Hollywood mét terugkeerplannen naar Engeland (in juli voor de onthulling van een Diana-standbeeld) is het natuurlijk wél een fijne gedachte dat in elk geval een deel van het volk ze met open armen op zal wachten.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in