Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima's volle weekend

Koningin Máxima was vanochtend bij een conferentie in Den Haag, en pakt daarna haar koffers voor een bezoek aan Jordanië. De koningin woonde vanochtend (vrijdag) in het Gemeentemuseum in Den Haag de Fintech for Inclusion Summit 2019 bij als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voo...

Máxima's volle weekend

Koningin Máxima was vanochtend bij een conferentie in Den Haag, en pakt daarna haar koffers voor een bezoek aan Jordanië.

De koningin woonde vanochtend (vrijdag) in het Gemeentemuseum in Den Haag de Fintech for Inclusion Summit 2019 bij als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling.

Tijdens de conferentie werd gesproken over de wijze waarop technologie de financiële wereld beïnvloedt en hoe technologische toepassingen kunnen bijdragen aan betere toegang tot veilige en betaalbare financiële diensten in met name ontwikkelingslanden. Een onderwerp dat Máxima aan het hart gaat.

Sowieso wordt het een weekend met een flinke VN-tint: zondag meldt de koningin zich in Jordanië, waar ze tot en met dinsdag is voor vergaderingen, twee veldbezoeken en een meeting met meerdere ministers van het land.

Zoals altijd houden we je op Nouveau.nl op de hoogte van Máxima's reis.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in