Een nieuw jaar, dus tijd om kersverse outfits van onze koningin Máxima onder de loep te nemen. En dat belooft wat, want de eerste maand van 2019 zag ze er weer geweldig uit. 

Paars

Zo droeg de koningin bij een bezoek aan AFAS Software, winnaar van de Koning Willem I-prijs, een nieuwe paarse outfit van haar favoriete merk Natan. 

Article continues after the ad

Vandaag is rood

Ook tijdens een bezoek aan het Zwitserse Davos (bij het World Economic Forum), waar ze vier dagen was, trok ze weer echte Máxima outfits uit de kast. Zo koos ze op de tweede dag voor een rode pantalon en dito top van Natan. Rood staat haar geweldig!

3. Beige

Toen de koningin in Davos deelnam aan een open paneldiscussie over Private-Private Partnership for Financial Inclusion speelde ze op safe en koos ze voor een beige pantalon en top met drapering van Natan.

4. Zwart

Na de kerstvakantie ging de koninklijke familie weer aan het werk. Het eerst wat op de agenda stond? Het Corps Diplomatique ontvangen op het paleis in Amsterdam. Wat de koningin daar droeg? 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in