Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima van top tot teen... in Bremen

Bitter weinig Máxima deze week, maar gelukkig hebben we deze prachtige outfit van tijdens haar werkbezoek aan Bremen nog om eens goed van top tot teen te bekijken. Onze koningin bracht deze week namens de VN een bezoek aan Bazel, maar verder bleven koninklijke bezoekjes uit. Modisch veel spannend...

Máxima van top tot teen... in Bremen

Bitter weinig Máxima deze week, maar gelukkig hebben we deze prachtige outfit van tijdens haar werkbezoek aan Bremen nog om eens goed van top tot teen te bekijken.

Onze koningin bracht deze week namens de VN een bezoek aan Bazel, maar verder bleven koninklijke bezoekjes uit. Modisch veel spannender was haar bezoek aan Bremen, een week eerder. Waar ze onder andere dit pareltje droeg.

De jurk is van designer Nina Ricci, en hangt al wat langer bij de koningin in de kast. Ze droeg 'm onder andere al tijdens een eerder werkbezoek aan Duitsland, in 2017. Hij is volledig bedekt met pailletten, die de bruine jurk een meerkleurig effect geven.

Máxima combineerde 'm met een blauw tasje en zwarte hakken. En, en dat zien we niet zo vaak bij onze koningin, een zwarte panty. Doe ons die outfit!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in