Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima praat bevlogen tijdens onaangekondigd werkbezoek

Koningin Maxima bracht vanmiddag een verrassingswerkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in kerkrade. De Koningin draagt financiering en zéker schuldhulpverlening een warm hart toe. Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagmiddag een onaangekondigd werkbezoek gebracht aan SchuldHulpMaatje Pa...

Máxima praat bevlogen tijdens onaangekondigd werkbezoek

Koningin Maxima bracht vanmiddag een verrassingswerkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in kerkrade. De Koningin draagt financiering en zéker schuldhulpverlening een warm hart toe.

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagmiddag een onaangekondigd werkbezoek gebracht aan SchuldHulpMaatje Parkstad in Kerkrade. 

Het samenwerkingsverband tussen het programma Meedoen van het Oranjefonds en Schuldhulpmaatje zet zich in om de zelfredzaamheid van mensen met financiële problemen te vergroten. Koren op de molen van de koningin.

Koningin Máxima bracht het bezoek in haar hoedanigheid van beschermvrouwe van het Oranje Fonds en toonde zich zich betrokken en bevlogen over het onderwerp.

Zij ging ook in gesprek met vrijwilligers en mensen die geholpen zijn.

Vanmiddag opende ze nog een tentoonstelling in Heerlen en nu schuift ze al weer aan bij een werkbezoek over financiële hulpverlening. Een dag van uitersten voor de koningin!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.