Koningin Maxima bracht vanmiddag een verrassingswerkbezoek aan SchuldHulpMaatje Parkstad in kerkrade. De Koningin draagt financiering en zéker schuldhulpverlening een warm hart toe.

Hare Majesteit Koningin Máxima heeft donderdagmiddag een onaangekondigd werkbezoek gebracht aan SchuldHulpMaatje Parkstad in Kerkrade. 

More content below the advertising

Het samenwerkingsverband tussen het programma Meedoen van het Oranjefonds en Schuldhulpmaatje zet zich in om de zelfredzaamheid van mensen met financiële problemen te vergroten. Koren op de molen van de koningin.

Koningin Máxima bracht het bezoek in haar hoedanigheid van beschermvrouwe van het Oranje Fonds en toonde zich zich betrokken en bevlogen over het onderwerp.Koningin Máxima sprak met de initiatiefnemers van SchuldHulpMaatje Parkstad over hun werkwijze en hun deelname aan het Oranje Fonds programma Meedoen, samen uit de armoede. 

Zij ging ook in gesprek met vrijwilligers en mensen die geholpen zijn.

Vanmiddag opende ze nog een tentoonstelling in Heerlen en nu schuift ze al weer aan bij een werkbezoek over financiële hulpverlening. Een dag van uitersten voor de koningin!

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in.

 

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Letizia van Spanje neemt een stijlvoorbeeld aan onze eigen koningin Máxima. Pied-de-poule is een ideale print, voor royals.

Letizia kent haar klassiekers, dat toont ze keer op keer. Deze week verscheen ze ten tonele in een prachtige pied-de-poule-design van Hugo Boss. Een jurk die zo bij Máxima in de kast had kunnen hangen.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Queen Letizia (with King Felipe) presiding over the awarding ceremony of the Gold Medals of Merit in the Fine Arts 2017 {Palacio de la Merced Real | Córdoba, Spain | 18 February 2019}. ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ 👗 : Hugo Boss 🧥 : Hugo Boss 👠 : Magrit 👜 : Hugo Boss 💎 : Earrings - Unknown ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ . . . . . . . . #SpanishRoyals #SpanishMonarchy #SpanishRoyalFamily #FamiliaRealEspañola #CasaReal #QueenLetizia #ReinaLetizia #Letizia #LetiziaOrtiz #QueenOfSpain #ReinaDeEspaña #Queen #Royalty #Spain #España #OOTD #LOTD #Fashion #StyleOfTheDay #Style #Moda #FashionInspiration #Stylish #Magrit #HugoBoss #Houndstooth

Een bericht gedeeld door 🇪🇸Spanish Royal Family🇪🇸 (@spanish.royals) op

Onze eigen koningin is namelijk ook dól op de klassieke print, in meerdere kleuren. Hangt hij bij jou al in de kast?

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in