Ze passen overal bij, lopen lekker, en zijn vooral lekker on-controvers: de hofschoenen van L.K. Bennett zijn favoriet bij de Europese royals.

Hakken hebben royalvrouwen nooit genoeg. Maar ze lijken, net als veel vrouwen, wel keer op keer naar hetzelfde paar te grijpen. En dat favoriete paar in de royal garderobe is bovengemiddeld vaak van het merk L.K. Bennett.

More content below the advertising

Máxima droeg vorige week tijdens haar bezoek aan Leusden weer een paar van het Londense label, dat grote bekendheid verwierf toen Kate Middleton hun 'hofschoen' (een standaardmodel dat bij bijna elke outfit past) steeds vaker uit het schoenenrek trok.

Multitasker

Sinds Kate weet ook Máxima de weg naar de multitasker van een schoen te vinden, net als trouwens kroonprinsessen Victoria en Mary van Zweden en Denemarken.

Wie zelf ook zo'n royally approved paar schoenen in de kast wil, kan terecht bij L.K. Bennett, want ze verzenden ook naar Nederland. De gemiddelde court shoe kost ongeveer 200 pond (225 euro) en is verkrijgbaar in bijna alle kleuren en materialen die je maar kunt verzinnen. Máxima en Kate zouden het aanraden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was voor de Verenigde Naties in Jordanië. Qua outfits was het weer prachtig, verschillende trends kwamen voorbij. 

Vooral de flared pants is bij ons favoriet. Welke look vinden jullie goed gekozen?

More content below the advertising

1. Wijde pijp

Wij vinden de bruine look van Natan een heel mooie. De koningin combineerde, toen ze onder meer twee vrouwelijke ondernemers in Al Hana Boutique bezocht, een prachtige flared pants (trend op dit moment) met bijpassende mantel.

2. Prachtige avondjurk

Máxima pakt vaak flink uit als het om een avondjurk gaat. Zo ook op de tweede dag van haar bezoek. Ze koos voor een ingekorte avondjurk van Giambattista Valli. De jurk was nog te koop, maar nu uitverkocht. De rest van de collectie vind je hier.

3. De coltrui

De koningin hield haar nek gesloten met een chique coltrui van Max Mara. De trui met col staat niet iedereen, maar eerlijk is eerlijk Maxima komt ermee weg.

 

 

Bron: Modekoninginmaxima Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De duchess verschijnt de laatste weken in de prachtigste mode: bij de BAFTA's schitterde ze in Giambattista Valli, deze week koos ze voor een design van Gucci.

Zoals we eerder deze maand al vaststelden zijn roze- en paarstinten helemaal de trend onder de royals dit voorjaar. En ja, daar wil Kate natuurlijk óók graag aan meedoen. En dat deed ze in overtreffende trap.

More content below the advertising
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kate looks GORGEOUS in @Gucci for the 100 Women in Finance Dinner tonight in London. 😍

Een bericht gedeeld door instylemagazine (@instylemagazine) op

Voor een gala-avond in Londen trok ze een Gucci met allerlei rozetinten uit haar royal garderobekast. Ze maakte de look af met een frambooskleurige clutch van Prada, en zilveren glitterschoenen van Oscar de la Renta. En deed ons verlangen naar de lente. Well done, Kate!

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in