Ze passen overal bij, lopen lekker, en zijn vooral lekker on-controvers: de hofschoenen van L.K. Bennett zijn favoriet bij de Europese royals.

Hakken hebben royalvrouwen nooit genoeg. Maar ze lijken, net als veel vrouwen, wel keer op keer naar hetzelfde paar te grijpen. En dat favoriete paar in de royal garderobe is bovengemiddeld vaak van het merk L.K. Bennett.

Article continues after the ad

Máxima droeg vorige week tijdens haar bezoek aan Leusden weer een paar van het Londense label, dat grote bekendheid verwierf toen Kate Middleton hun 'hofschoen' (een standaardmodel dat bij bijna elke outfit past) steeds vaker uit het schoenenrek trok.

Multitasker

Sinds Kate weet ook Máxima de weg naar de multitasker van een schoen te vinden, net als trouwens kroonprinsessen Victoria en Mary van Zweden en Denemarken.

Wie zelf ook zo'n royally approved paar schoenen in de kast wil, kan terecht bij L.K. Bennett, want ze verzenden ook naar Nederland. De gemiddelde court shoe kost ongeveer 200 pond (225 euro) en is verkrijgbaar in bijna alle kleuren en materialen die je maar kunt verzinnen. Máxima en Kate zouden het aanraden.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in