Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Máxima: dochter Amalia als lief behangetje

En ook deze royals verklappen wat met hun telefoon. Dat koningin Máxima tijdens autoritten graag mag appen, scrollen, pinnen en Insta'en is geen geheim. Eenmaal op de plek van bestemming blijft de telefoon in de tas, om haar volledige aandacht aan het werkbezoek te kunnen geven. Tijdens een werkb...

Máxima: dochter Amalia als lief behangetje

En ook deze royals verklappen wat met hun telefoon.

Dat koningin Máxima tijdens autoritten graag mag appen, scrollen, pinnen en Insta'en is geen geheim. Eenmaal op de plek van bestemming blijft de telefoon in de tas, om haar volledige aandacht aan het werkbezoek te kunnen geven.

Tijdens een werkbezoek aan melkveehouderij in Lettele kwam ie afgelopen week echter toch even uit de clutch en verklapte zo waar HM het liefst naar kijkt.  

Op de achtergrond van haar scherm staat een lief privékiekje van haar oudste dochter.

De foto werd gemaakt tijdens een vakantie in Sevilla in mei 2019. De Oranjes vierden daar als gezin het feit dat koning Willem-Alexander en koningin Máxima elkaar er twintig jaar eerder ontmoetten, op de Feria de Abril. Ze droegen flamenco jurken, reden in een koets rond en zowel Máxima als Amalia dansten er op een feest.

Máxima – hier linksonder - is niet de enige die haar telefoon een persoonlijk tintje heeft gegeven. Koningin Silvia heeft een hoesje met daarop een foto van haar kleindochter, prinses Estelle.

En dat is een familiedingetje: kroonprinses Victoria loopt ook met haar kinderen rond en haar man prins Daniel heeft eveneens zijn gezin bij zich.

Zo ook bij de Noorse buren: de cover van kroonprins Haakons foon is een...

...gezinskiek van een vakantie. 

De liefde beperkt zich niet tot menselijke huisgenoten: Sophie, gravin van Wessex, heeft de hond op haar hoesje. Cute!

Foto's © ANP, Getty Images, PPE Agency

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in