Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Mathilde's stoere leerlook

De Belgische koningin begint het modejaar 2022 goed! Op onze eigen koningin is het IRL nog even wachten, maar koningin Mathilde van België is er al wél volop op uit. En zij begint haar 2022 op stoer. Deze week bezocht Mathilde MeeGaan in Herne, een leer- en werkproject voor mensen die niet terech...

Mathilde's stoere leerlook

De Belgische koningin begint het modejaar 2022 goed!

Op onze eigen koningin is het IRL nog even wachten, maar koningin Mathilde van België is er al wél volop op uit. En zij begint haar 2022 op stoer.

Deze week bezocht Mathilde MeeGaan in Herne, een leer- en werkproject voor mensen die niet terecht kunnen op de reguliere arbeidsmarkt. Daar waren ze blij om de koningin te zien natuurlijk, maar was het vooral ook Mathilde's stoere look die opviel.

Voor de gelegenheid trok de koningin een groen leren jasje van Natan uit haar kast. Stoer én ook nog eens heel milieubewust. Edouard Vermeulen werkt tegenwoordig met allerlei mooie alternatieve leersoorten.

Zo heeft hij er eentje die gemaakt wordt van gewaxt linnen en eentje die gemaakt wordt van cacti.

Máxima is er ook al dol op, maar zo gaat het met de beide koninginnen natuurlijk wel vaker als Natan in het spel is.

Een goed begin van een nieuw modejaar.

Beeld:

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in